Geschiedenis

Geschiedenis

In 2005 zijn Ann Seys en dochter Stefanie Versluys gestart met hun eerste kinderopvang in Zeebrugge met als naam ‘De Kikker’.

In 2009 opende het duo een tweede opvang te Sint-Michiels. ‘De Kikker 2’ was geboren!

Maar… de vraag naar opvangplaatsen bleef maar komen en hun liefde voor kinderen was zo groot dat ze in 2012 ‘De Kikker 3’ te Lissewege openden. In Sint-Andries nam het duo een kinderopvang over en werd ‘De Kikker 4’.

Met ups en downs, groeien en blijven groeien kwamen deze vier vestigingen helemaal tot zijn recht.

De vraag in de kinderopvang/ groepsopvang blijft steeds groeien, maar de plaatsen zijn beperkt. Om toch aan de vraag te kunnen voldoen is in 2018 VZW Stann opgericht. Per 9 april 2018 is groepsopvang Mijn Schildpadje overgenomen en werd een vestiging van groepsopvang De Kikker, mini mini MakZ, De Kikker 5.
Een vestiging op het schooldomein in Knokke. Waar kleuterparticipatie (de samenwerking kinderopvang met eerste kleuterklas) voor de eerste maal kon uitgeprobeerd en goedgekeurd worden. Tot op vandaag zijn onze kleinste welkom in de kleuterklas.

In 2018 opende ‘De Kikker 9’ op het schooldomein in Assebroek zijn deuren. Ook hier wordt nog steeds aan kleuterparticipatie gedaan en kunnen onze kleinste kennis maken met de kleuterklas. In datzelfde jaar werd ook ‘De Kikker 8’ te Heist geopend.

In 2019 werd een volledige nieuwbouw neergezet, en zo ontstond ‘De Kikker 7’ te Torhout.

In de laatste jaren zijn er ondertussen nog vestgingen bijgekomen in de regio’s Brugge – De Kust en Torhout.

Inmiddels bieden wij met onze verschillende vestigingen een 250 tal plaatsen aan om kinderen van 0 tot 3,5 jaar te helpen groeien en bloeien.