Geschiedenis

Geschiedenis

Beste bezoekers van onze Website

Graag willen wij u een korte uitleg geven van onze visie en doelstelling binnen BV Stann en VZW Stann:

In 2005 is Ann Seys en dochter Stefanie Versluys gestart met hun eerste kinderopvang in Zeebrugge met de naam De Kikker. In 2009 opende het duo een tweede opvang te Sint-Michiels. De Kikker 2 was geboren! Maar de vraag naar plaatsen bleef maar komen en hun liefde voor kinderen was zo groot dat ze in 2012 De Kikker 3 opende in Lissewege en dat we in Sint-Andries een kinderopvang overnamen en dat werd De Kikker 4. Deze groei ging samen met de normale ups en downs. Toen in 2014 het nieuwe decreet van kracht ging heeft dit in het begin zeker ook financiële gevolgen gekend. De beide dames hadden ondertussen 16 mensen in loondienst zoals dit ook in het decreet staat en moet volgens de regelgeving. In 2016 is er een reorganisatie geweest op alle vlakken zo is in juli 2016 BV Stann opgericht met de handelsnamen De Kikker. Stann in ontstaan door de eerste twee letters van Stefanie te gebruiken en de naam Ann

In 2018 is VZW Stann opgericht om zo de groei binnen de kinderopvang/groepsopvang te kunnen volgen. Per 9 april 2018 is groepsopvang Mijn Schildpadje overgenomen, wordt een groepsopvang van De Kikker, mini mini MakZ.

Door de groei kunnen Stefanie en Ann aan de blijvende vraag naar opvang in de regio West-Vlaanderen blijven beantwoorden en dit op een hoog niveau.

Lees zeker ook onze Visie en pedagogische teksten.